Палавата Златка не успява да сдържи страстите си Тя  и съпругът

...
Палавата Златка не успява да сдържи страстите си
Тя  и съпругът
Коментари Харесай

Бесни родители скочиха на разгонените Златка и Карен!

Палавата Златка не съумява да сдържи пристрастеностите си

Тя  и брачният партньор й Карен Хачатрян заведоха дребния Благой на празненство по случай деня на Хелоуин.

Похвално е, че двойката се грижи за малчугана, плод от връзката на Златка Райкова и някогашния футболист  и безконечен плейбой Благо Джизъса. И до момента в който той е запленен от следващата си жена, Ивана Главчева, арменеца се грижи безрезервно за сина му. И дребният го приема повече за татко, в сравнение с биологичния, настояват и близки до прясното семейство.

И до момента в който дребния Благо е запленен от ставащото към него, Хачатрян се метна зад тила на половинката си и стартира да й прави буен масаж на раменете.

Присъстващите в близост родители останаха изумени от намерено интимната сцена сред двамата. На всичкото от горната страна Златка още веднъж бе „ не запомнила “ да си постави сутиена и набомбените й моцарели подскачаха с ритъма на масажа.

Видимо удовлетворена от този жест, тя сластно приплъзна ръка по заголения бедър на мъжа си и замърка като удовлетворена котка.

„ Нищо неприятно, дано се обичат и да си го демонстрират. Само че тук не е мястото  и времето, пред очите на децата. Да се бяха усамотили или като ги и треснал нагона, да не водят детето при останалите деца “, развилняха се родителите, участвали на прекомерно буйната  сценка сред двамата съпрузи.

Източник: Хотарена

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР